Razkuževanje je del zaščite pred boleznimi, tudi pred gripo

Razkuževanje je del zaščite pred boleznimi, tudi pred gripo

Razkuževanje je skupek postopkov, s katerimi zmanjšujemo število mikrobov na površinah in predmetih. Z njim ne uničimo vseh, ampak njihovo število toliko zmanjšamo, da niso nevarni za naše zdravje. Za razkuževanje lahko uporabljamo različna sredstva.

Krkine izkušnje in lastno znanje so omogočili razvoj razkužila, ki zaradi sodobne in učinkovite sestave spada med vodilne v svetu. Ecocid® S zagotavlja učinkovito zaščito pred vsemi znanimi bakterijami, glivami in virusi, tudi pred virusi gripe.

Njegovi najpomembnejši lastnosti sta varnost in vsestranska uporabnost. Primeren je za razkuževanje v zdravstvenih ustanovah in javnih prostorih (športna središča, šole, hoteli, tovarne, pisarne), pa tudi v stanovanjih.

Z Ecocidom® S hkrati očistimo in razkužimo. Tako preprečimo, da bi se mikrobi med čiščenjem raznesli.

Za razkuževanje pripravimo 1-odstotno raztopino. Vrečko vodotopnega praška (50 g) raztopimo v 5 litrih vode. Nastane raztopina rožnate barve z vonjem po limoni. Nanesemo jo na površine in predmete (npr. tla, stene, straniščne školjke, opremo, naprave, steklovino, igrače, tkanine) in pustimo delovati 5 do 10 minut. Potem površine in predmete speremo z vodo.

Če Ecocid® S uporabljamo po navodilih, ni koroziven, ne pušča madežev, ne poškoduje gume in plastike in ne tvori škodljivih izparin.

Na voljo je v lekarnah.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.