Za aktivne

Za aktivne

Vaša pozornost peša in niste več povsem pri stvari? Mislite na več stvari hkrati, se ne morete osredotočiti na pomembne naloge? Naredite manj, kot bi morali? Želite biti uspešni delovnem mestu, pa niste dovolj zbrani in vzdržljivi?

Če so vaši odgovori večinoma pritrdilni, so vaši možgani podobni možganom aktivne osebe, ki ima zaradi preobremenjenosti težave s koncentracijo. Ne skrbite! Vaše težave so nekaj povsem običajnega in ne pomenijo bolezenskega stanja.

Se sprašujete, kaj se dogaja z vašimi možgani?

Vaši možgani so povsem normalni, vendar jim škodijo dejavniki sodobnega časa: hiter življenjski ritem, obilica dela, telesne obremenitve, stresne situacije, nezdrava prehrana … Ti dejavniki spodbujajo nastajanje prostih radikalov, ki poškodujejo sestavine možganskih celic. Možgani so premalo prekrvljeni, zato za svoje delovanje dobijo premalo kisika in hrane. Naredite nekaj zase – spodbudite svoje možgane!

Ginko spodbudi vaše možgane

Zdravilna rastlina ginko širi krvne žile in izboljša pretok krvi v možganih. Hkrati poveča oskrbo možganskih celic s kisikom in hranilnimi snovmi. Deluje antioksidativno ter možganske in druge celice varuje pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali. Tako zmanjšuje oksidativni stres.

Ginko je zaradi svojih učinkov in zaščitne vloge izredno pomemben tudi za zdrave, aktivne ljudi. Je dokazano učinkovit antioksidant in izredno pomemben kot zaščitna snov, saj lahko prepreči številne poškodbe celic. Večji dnevni odmerki ginka po 240 mg izboljšujejo koncentracijo in pozitivno vplivajo na dolgoročni spomin pri zdravih ljudeh.

Bilobil je prava izbira, da naši možgani, čeprav so pod številnimi pritiski (hiter življenjski ritem, obilica dela, telesne obremenitve, stresne situacije), ostanejo v vrhunski formi.

3 razlogi, zakaj zaupati rastlini ginko?

Ker je najbolj raziskana zdravilna rastlina, z dokazano učinkovitostjo.

Ker je najpogosteje uporabljeno zdravilo rastlinskega izvora.

Ker izvleček ginka ustreza merilom za visoko kakovost, ki jih določa Evropska farmakopeja.