Za lažje premagovanje miselnih naporov

Za lažje premagovanje miselnih naporov

Po dopustih in počitnicah se ponovno soočimo z nalogami in obveznostmi, na katere smo poleti kar pozabili. Znova se začnejo izpiti, približuje se novo akademsko leto. Misli pa nam morda še kar naprej uhajajo na morje ali v kraje, ki smo jih obiskali.

Ves čas smo izpostavljeni številnim informacijam, ki si jih moramo zapomniti. Zato ni presenetljivo, da so možgani včasih preobremenjeni in ne morejo dati od sebe toliko, kot od njih pričakujemo. Da bi dosegli želene ali pa zahtevane rezultate, potrebujemo večjo koncentracijo. V takih primerih se priporoča jemanje Bilobila 120 mg.

Ginko poveča prekrvitev in izboljša oskrbo možganov s kisikom in glukozo. Širi žile, izboljša pretok krvi in preprečuje zlepljanje trombocitov. Z uravnavanjem presnove celice in tkiva varuje pred poškodbami, ki jih povzroča pomanjkanje kisika. Ker izboljša prekrvitev možganov in presnovo, poveča intelektualno storilnost. Ginko nam torej pomaga, da lahko razmišljamo dlje in intenzivneje. Lažje se zberemo in smo bolj učinkoviti pri opravljanju svojih nalog.