Poletna noč ima lahko magično moč

Poletna noč ima lahko magično moč

Poletje je marsikaj. Sonce, dopust, druženje, morje, pikniki … Poletje je čas težko pričakovanega oddiha, ko prekinemo vsakodnevno rutino in se odmaknemo od napornega delovnika. Sprostijo se misli, manj je stresa, to pa spodbudi tudi spolno slo. Stres namreč pospešuje srčni utrip in dviguje krvni tlak, oboje pa slabo vpliva na poželenje.

Poletje je tudi čas, ko smo telesno dejavnejši, kar ni dobro le za srce in žilje, ampak tudi za spolnost. Nezdrava prehrana, debelost in pomanjkanje gibanja so smrt za potenco. Velja tudi obratno – če smo dejavni, se gibamo, izogibamo razvadam, kot sta kajenje in pitje alkohola, ter tako skrbimo za srce in žilje, bi moralo biti naše spolno življenje vrhunsko.

Težave z erekcijo so s staranjem pogostejše. Skoraj vsak drugi moški po 40. letu ima vsaj občasno neko obliko te motnje.

Moški pogosto težko prizna, da ima motnjo erekcije. Ko moškost ne deluje več tako kot nekoč, se pogosto pojavijo dvomi in strahovi. Toda težav se ne bi smeli sramovati. Veliko vzrokov zanje je mogoče odpraviti ali vsaj omiliti.

O njih se je treba brez sramu ali predsodkov pogovoriti s svojim zdravnikom.

Preverite svojo spolno moč! Izpolnite mednarodni vprašalnik za oceno erektilne funkcije. Kliknite TUKAJ.

Če zdravnik ugotovi, da gre za motnjo erekcije, se je zelo pomembno z njim čim prej pogovoriti o primernem zdravljenju, saj je tako mogoče rešiti spolno življenje in tudi zdravje. Težave z erekcijo lahko namreč kažejo tudi na bolezni srca in žilja.

Na voljo so učinkovita zdravila, ki motnje sicer ne zdravijo, večini pa ob primerni stimulaciji omogočajo zadovoljivo erekcijo.

Za motnjo erekcije jemljite zdravila, ki vam jih predpiše zdravnik!Ne kupujte zdravil po spletu, saj so lahko zelo nevarna ali pa niso učinkovita.

Strokovnjaki menijo, da je motnja erekcije težava para in da se najbolje reši, če sodelujeta oba partnerja.

Veliko koristnih informacij in nasvetov je tudi na www.midva.com.